Over Mij

Ik ben Debbie Ploeg, geboren in 1961.

Zelf heb ik drie volwassen kinderen, twee zoons en een dochter.
Sinds 1998 ben ik werkzaam als kraamverzorgende in de thuiszorg en sinds 2005 doe ik dit als zelfstandig ondernemer.
In 2007 ben ik afgestudeerd als lactatiekundige. Een lactatiekundige is iemand die alle kennis heeft op het gebied van borstvoeding.Toen ik in 1981 mijn eerste kind kreeg, maakte ik voor het eerst kennis met kraamzorg. Ik wist toen totaal niet wat me te wachten stond.


Vanaf dat moment was ik ervan overtuigd: “ik wilde ook ooit kraamverzorgster worden.” Wat een geweldig vak!!!
Jarenlang had ik voor mijn kinderen gezorgd en toen de laatste de lagere school verliet zei ik: “Nu is het mijn tijd, ik word kraamverzorgster.”


Na lang zoeken vond ik de juiste opleiding. Ik smulde ervan en ging al snel aan het werk, apetrots!
Het leuke van mijn werk is dat je ouders, op een rustige manier, in hun eigen huis alles kunt leren over de zorg en behoeftes van hun baby.
Dat ik een betrouwbaar persoon voor ze ben waar ze alles aan kunnen vragen, de borstvoeding goed loopt en dat alle hindernissen en eventuele onzekerheden weggenomen worden.
Vooral op het gebied van borstvoeding heeft de materie me altijd enorm gefascineerd, dus om mijn kraamvrouwen extra goed te kunnen begeleiden koos ik ervoor ook de opleiding Lactatiekunde te doen.
Het charmante van dit werk is dat je in allerlei verschillende situaties terecht komt.


Ik vind het heerlijk om kraamgezinnen te verwennen en weet uit ervaring dat het heel fijn en geruststellend is om het huishouden draaiende te houden.Mijn werkgebied is best wel ruim, al zeg ik het zelf….
Ik werk in Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Amsterdam en Utrecht en Haarlem.
Het grote voordeel voor u om een zelfstandige kraamverzorgende uw kraambed te laten verzorgen is enorm.
U hoeft geen uren in te leveren omdat het toevallig erg druk is (iemand in loondienst moet soms dubbelen), geen wissels van kraamverzorgsters mee te maken (u heeft altijd te maken met 1 persoon).


Uit onderzoek is gebleken dat zelfstandig ondernemers zich vaker beter inzetten dan iemand in loondienst.
Omdat ik ook lactatiekundige ben, ben je verzekerd van de beste zorg voor jezelf en je pasgeborene bij het opstarten van de borstvoeding e n het is all inclusief, je betaalt hier niets extra voor.
Maar natuurlijk zal ik je ook goed bijstaan als je besluit om geen borstvoeding te geven.

Geïnteresseerd?

Met het brede aanbod dat ik beschikbaar heb, vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met me op.

Neem contact op