Wat een verademing en cadeautje, Debbie aan je kraambed. Pittige tante, weet van aanpakken, je te verrassen, te verwennen, je op je plek te zetten wanneer nodig, je veel te vertellen, je veel uit te leggen, je gerust te stellen,...kortom je te benevelen met kraamzorg van de bovenste plank! Wij hebben genoten! Dank je wel, liefs uit Diemen en we zien je snel met je gezin op de high tea! X
Maribel en Robbie Lieve Debby. We willen je hartelijk bedanken voor al jouw hulp en adviezen. Borstvoeding gaat geweldig, Emma drinkt ' in alle standjes'. We vonden jouw zorg erg fijn. Dankzij jou kunnen we met alle rust en vol vetrouwen beginnen aan ons familie leven met ons drieetjes. Als we ooit voor een tweede gaan dan zullen we zeker bij je aankloppen! Nogmaals bedankt voor alles!
Ivana, Jeroen en kleine grote Emma
Lieve Debbie! Tweede keer voor ons en het was weer helemaal top, waren weer erg blij met je! Heerlijke fruitcocktails, gezelligheid en kunde natuurlijk! Ook bij de volgende zouden we je er graag weer bijhebben, dus dan bellen we je weer!
Liefs, Martin, Amber, Emmy en Isabel!
Wij zijn zeer tevreden met geleverde kraamzorg. Dankzij Debbie hebben we deze kraamtijd als zeer fijn ervaren. Daarnaast hebben we fijne gesprekken gehad en heeft ze ook nog eens het nodige in huis gedaan. We zullen je zeker aanraden bij de andere gezinnen. Debbie, je bent een topper!!!
Groetjes Elena, Aleksander en Anton Debbie is afgelopen week bij ons gezin geweest. Ze heeft me goed inlaten zien hoe belangrijk het is om rustig aan te doen. En me lekker moest laten verzorgen. Ze heeft ontzettend veel kennis. Debbie bedankt namens ons 5jes.
Nanja Bedankt voor de goede zorg. Bedankt voor de goede begeleiding bij het borst voeden, dankzij jou is het gelukt! Ook vond ik de kraamweek erg gezellig:)
Tamara Hoi Debbie wij willen je nog erg bedanken voor je hulp. Je bent een fijne kraamhulp en je weet van aanpakken waar ik veel aan had met de zorg rondom naomi. Met de kleine boef gaat het super ze is tijdens de kennismaking met het consultatiebureau weer goed aangekomen. Ook mama is een stuk zekerder en voed niet meer op een klokje maar laat haar zelf komen. Hierdoor slaapt Naomi in de nacht lekker door en kan mama ook doorslapen. Ik zal je zeker aanraden bij andere gezinnen omdat ik zoveel aan je had.
veel liefs van Naomi Bas en Marijke Lieve Debbie, Heel erg bedankt voor de heerlijke kraamtijd. Ik ben zo gelukkig dat ik twee keer kraamtijd heb met je. Debbie is super en hebt altijd positieve energie! Ze weet heel erg veel van baby's maar ook van borstvoeding. Ze doet haar werk heel goed, geeft goede adviezen. Je was ook lief en zorgzaam voor onze dochters Irem en Inci. Bedankt voor het spelen op I-pad! We gaan je missen...
Liefs, Fatma, Gokhan, Irem, Inci en Arda Debbie heeft ons erg geholpen met de eerste week met onze Uk. Erg vriendelijk,netjes, en met respect voor privacy. Bij een volgende willen we Debbie weer!
Céline & Axel Hi Deb! René, ik en Tijz willen je even heel erg bedanken voor een geweldige kraamtijd! Het was super gezellig en je hebt fantastisch voor ons gezorgd. Ook na mijn keuze om niet verder te gaan met de borstvoeding heb je me super geholpen met een afbouwschema en de mogelijkheid je altijd te kunnen bellen of mailen als ik vragen heb. Vooral het begrip wat je toont is erg fijn! We hebben geen moment gehad dat we ons ongemakkelijk voelden in ons eigen huis, top! Je was lief en zorgzaam voor onze kleine Yenz en had altijd tijd voor zijn broer. Bedankt voor het spelen op je I-pad! We gaan je missen...
Liefs René, Tijz, Yenz en Anneke (Soest) Lieve Debbie, Ik wil je heel erg bedanken voor de heerlijke kraamweek. Je geduld en adviezen (met name met de borstvoeding in combinatie met Nine..), je gezelligheid, de verhalen, een luisterend oor en je relaxte houding. Je stond al voor de deur toen wij uit het ziekenhuis kwamen en liet ons heerlijk met Nine in bed liggen en nam de tijd voor ons, dat was zo fijn! Ik voelde me geen vreemde in m'n eigen huis en dat is precies wat ik wilde. Ik ben blij dat ik, mede dankzij jou, goed en met een fijn gevoel terug kan kijken op de (zo belangrijke) kraamtijd. Blijf doen waar je goed in bent, want wil je in de toekomst zeker nog hier over de vloer hebben :)!! Liefs, Geertje (Durmus en Nine) P.s. Nine doet het nu fantastisch aan de borst! Waar ik al had opgegeven ging jij door en sprak me moed in, thanks!!Hoi debby, de eerste ochtend alleen vandaag! Bedankt voor je goede zorgen en heerlijke fruitcocktails. Liefs ook namens seger en teije, die vanacht heerlijk geslapen heeft.
Merel Lieve Debbie, Aangeraden door vriendin Amber ben je bij mij terecht gekomen. Je bent nog geen twee uur weg, maar het idee dat je morgen niet op de stoep staat is nu al erg wennen. Nu moet ik het echt zelf doen..maar dat gaat helemaal lukken dankzij jou. Debbie, je bent een heel fijn en gezellig mens om te hebben in je kraamtijd. Je doet je werk goed, geeft goede adviezen en maakt overheerlijke fruitcocktails. Heerlijk die verwennerij! Daarnaast een luisterend oor voor als het even niet ging, zoals dinsdag, je bracht het weer even in perspectief. De tijd die je bij ons was is enorm voorbij gevlogen en dat is alleen maar positief! Ik kan je aan iedereen aanbevelen. Wie weet tot bij Amber of andere vriendinnen!
Veel liefs van ons. Bas, Wanda en onze boy Jesse! Debbie super bedankt voor de heerlijke kraamtijd heerlijk jouw positieve energie je bent een topper! Zo'n fijne kraamtijd gehad met Debbie ze weet heel erg veel van baby's maar ook van borstvoeding ik wilde opgeven vanwege de pijn maar Debbie wist me ervan te overtuigen dat dit na een paar dagen weg was en inderdaad nu 3 maanden later drinkt me dochter nog steeds heerlijk borstvoeding bedankt Debbie.. Ik zal je zeker aanbevelen!
dikke knuf Patricia Ti's alweer even geleden maar wat een heerlijke kraamtijd hebben wij gehad Debbie is erg goed in haar werk maar ook een gezelligheids mens Heerlijk zo iemand in je kraamtijd. Super ook dat Debbie lactatiekundige is vanwege de pijn wilde ik stoppen met borstvoeding maar Debbie heeft me er doorheen getrokken met als resultaat dat me kleine meid heerlijk aan de borst drinkt. Na 2 mindere kraamtijden heb ik nu de 3e kraamtijd als heerlijk ervaren en beveel ik Debbie ook zeer zeker aan!
Patricia

Geïnteresseerd?

Met het brede aanbod dat ik beschikbaar heb, vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met me op.

Neem contact op